0479 71 03 24 (Patrik)

Roter 34, 9620 Zottegem

Zinken dakgoten herstellen Zottegem

  • Late minute inzetbaar
  • Gratis prijsofferte
  • Persoonlijke aanpak

Ondervindt u problemen en wilt u uw zinken dakgoten laten herstellen door een professionele firma uit Zottegem, in regio Gent? Dan bieden wij de ideale oplossing voor u. Dakwerken Kesteleyn P&J garandeert u, of u nu particulier bent of een bedrijf, expertise en vakmanschap. Zo kunt u op uw beide oren slapen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
dakwerken 2 1
dakwerken 18

Zinken dakgoten herstellen in uw woning in Zottegem

Het is belangrijk om uw dakgoten goed te onderhouden en ze op tijd te laten herstellen. Ze beschermen uw gevel namelijk tegen wind en regen en zorgen ervoor dat u niet om de haverklap uw gevel moet laten herstellen. Liepen uw zinken dakgoten aan uw huis in Zottegem toch schade op en wilt u deze dringend laten herstellen? Dan hoeft u zich geen enkel zorgen te maken! Wij bij Dakwerken Kesteleyn P&J staan met heel veel plezier klaar voor u!

Maak snel een afspraak

Dus twijfel niet langer en maak een afspraak bij ons Dakwerken Kesteleyn P&J, uit Zottegem, om uw zinken dakgoten te herstellen. Ook voor de verdere afwerking van uw dakgoten kunt u bij ons terecht. Om contact op te nemen kunt u langskomen, bellen op het nummer het nummer 0479 71 03 24 of mailen naar dakwerkenkesteleyn@hotmail.com.

Werken aan uw hellende
of platte dak gepland?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!