0479 71 03 24 (Patrik)

Roter 34, 9620 Zottegem

Gevelherstelling Zottegem

  • Late minute inzetbaar
  • Gratis prijsofferte
  • Persoonlijke aanpak

Heeft u dringend nood aan een gevelherstelling aan uw woning in de buurt van Zottegem, regio Gent?  Vertrouw dan op de aanpak van ons, Dakwerken Kesteleyn P&J. Uw gevel krijgt veel te verduren door de weersomstandigheden, zoals regen en wind. Ze dient dan ook goed onderhouden te worden en bij problemen is een gevelherstelling van uw woning in Zottegem noodzakelijk. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
dakwerken 2 1
dakwerken 18

Gevelherstelling van uw huis in Zottegem

Is uw woning in de omgeving van Zottegem dringend toe aan een opfrissing of zelfs een volledige gevelherstelling? Doe dan zeker beroep op de vakmensen van ons bedrijf. Wij bieden verschillende opties en mogelijkheden aan en dat aan een goede prijs. Bent u geïnteresseerd om ineens uw gevel te laten bekleden met bijvoorbeeld natuurleien of sidings? Wij voorzien oplossingen op maat gemaakt van uw bouwstijl. Voor algemene dakwerken op zowel hellende als platte daken kunt u ook contact met ons opnemen!

Bel ons voor uw herstelling!

Dakwerken Kesteleyn P&J staat voor kwaliteit en vakmanschap. Ook voor verschillende koper- en zinkwerken kunt u bij ons terecht! Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u ons contacteren? Dat kan zeker! Contacteer ons op het nummer 0479 71 03 24 of op het e-mailadres dakwerkenkesteleyn@hotmail.com.

Werken aan uw hellende
of platte dak gepland?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!