0479 71 03 24 (Patrik)

Roter 34, 9620 Zottegem

Plat dak afwerking Zottegem

  • Late minute inzetbaar
  • Gratis prijsofferte
  • Persoonlijke aanpak

Dakwerken Kesteleyn P&J is dé specialist wanneer het aankomt op zowel een plat als een hellend dak en de afwerking ervan, in de omgeving van Zottegem nabij Gent. Ons bedrijf realiseert dagelijks de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Voor het renoveren en herstellen van uw hellend of plat dak kunt u rekenen op uitstekend vakmanschap door onze vakmensen uit Zottegem.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
dakwerken 2 1
dakwerken 18

Uw plat dak en de afwerking ervan in de omgeving van Zottegem

Niet enkel voor de afwerking of het renoveren van uw hellend of vlak dak kunt u rekenen op Dakwerken Kesteleyn P&J uit Zottegem. Ook voor het realiseren van volledig nieuwe dakconstructies, het plaatsen van dakschouwen en het renoveren van dakgoten kunt u bij ons terecht. U kunt ook bij ons terecht voor mooie zink- en koperwerken en gevelbekleding en uw volledige dakafwerking, inclusief de plaatsing van Velux ramen. Bovendien is Dakwerken Kesteleyn P&J een erkend plaatser van EPDM Resitrix en het bedrijf is ook gespecialiseerd in het leggen van tegelpannen, natuurleien en algemene gevelherstellingen.

Laat uw gegevens achter

Wilt u uw plat of hellend dak laten renoveren of heeft u nood aan een mooie afwerking van uw dak in Zottegem en omgeving? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Ook voor inlichtingen of een gratis offerte op maat van de dakwerken, gevelwerken en koper- en zinkwerken die u plant, kunt u hier uw gegevens nalaten en weldra een reactie verwachten. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 0479 71 03 24 of via het e-mailadres dakwerkenkesteleyn@hotmail.com.

Werken aan uw hellende
of platte dak gepland?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!