0479 71 03 24 (Patrik)

Roter 34, 9620 Zottegem

Dakgoten renoveren Zottegem

  • Late minute inzetbaar
  • Gratis prijsofferte
  • Persoonlijke aanpak

Wilt u de dakgoten van uw woning in de omgeving van Zottegem, in de buurt van Gent, laten renoveren en zoekt u daarvoor nog een gespecialiseerde firma? Dan heeft u de perfecte oplossing gevonden bij Dakwerken Kesteleyn P&J. Wij staan voor u klaar bij het renoveren van uw dakgoten, bij zowel platte als hellende daken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
dakwerken 2 1
dakwerken 18

Dakgoten laten renoveren in Zottegem

Of u nu particulier bent of een bedrijf heeft, u kunt uw dakgoten laten renoveren bij ons, Dakwerken Dakwerken Kesteleyn P&J uit Zottegem. Van koper tot zinken dakgoten, wij kunnen ze allemaal plaatsen, afwerken, herstellen en renoveren. Onze ervaren dakwerkers bespreken graag met u wat er juist moet gebeuren en hoe we dit kunnen aanpakken. Dakwerken Kesteleyn P&J staat altijd voor u klaar, ook voor last minute spoedinterventies. Wij beschikken over de allerbeste en kwalitatieve materialen om dakgoten te renoveren. Wij zijn overigens van alle markten thuis, zo kunnen wij ook onder andere ook uw Velux ramen plaatsen!

Contacteer ons snel voor een afspraak

De dakgoten van uw woning in de omgeving van Zottegem laten renoveren is belangrijk. Ze beschermen uw gevel immers tegen invloeden van buitenaf, zoals wind en regen. Voor zowel het leggen van allerlei zink- en koperwerken als het onderhoud en de renovatie van uw dakgoten kunt u een beroep doen op Dakwerken Kesteleyn P&J, uw specialist uit Zottegem! Contacteer ons via 0479 71 03 24 of dakwerkenkesteleyn@hotmail.com.

Werken aan uw hellende
of platte dak gepland?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!