0479 71 03 24 (Patrik)

Roter 34, 9620 Zottegem

Dakgootafwerking Zottegem

  • Late minute inzetbaar
  • Gratis prijsofferte
  • Persoonlijke aanpak

Heeft u uw dakgoot net laten plaatsen of laten renoveren en zoekt u nu de juiste dakgootafwerking voor uw woning in de buurt van Zottegem, nabij Gent? Dan kunt u een beroep doen op ons, Dakwerken Kesteleyn P&J. Wij zijn een firma uit Zottegem die gespecialiseerd is in dakwerken. Van platte tot hellende daken, wij zijn de experten die u nodig heeft.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
dakwerken 2 1
dakwerken 18

De juiste dakgootafwerking uit Zottegem

U kunt terecht bij ons voor de dakgootafwerking van uw huis in de buurt van Zottegem en dat in verschillende materialen en soorten. De vorm van uw dakgoot bepaalt immers voor een groot deel mee de stijl van uw huis. Kiest u voor een landelijke en authentieke woning, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bakgoot. Eerder fan van iets subtieler? Dan kunt u kiezen voor een mastgoot die niet opvalt. U zegt ons wat uw wensen zijn voor de dakgootafwerking van uw woning in Zottegem, en wij doen de rest! Ook voor volledige renovaties van uw dakgoot kunt u bij ons terecht.

Neem snel contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbare firma voor uw dakgootafwerking? Gaat het eerder om een herstelling dan een afwerking? Ook hiermee kunnen wij u helpen. Contacteer ons op het nummer 0479 71 03 24 of via dakwerkenkesteleyn@hotmail.com. Ook voor allerlei zink- en koperwerken kunt u bij ons zijn!

Werken aan uw hellende
of platte dak gepland?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!