0479 71 03 24 (Patrik)

Roter 34, 9620 Zottegem

Dakwerken herstelling Zottegem

  • Late minute inzetbaar
  • Gratis prijsofferte
  • Persoonlijke aanpak

Wilt u dakwerken laten uitvoeren en specifiek de herstelling van uw dak in de omgeving van Zottegem, in de buurt van Gent? Dan zijn wij de perfecte firma voor u! Met onze gespecialiseerde vakmensen herstellen wij uw dak zo goed dat die er weer als nieuw uitziet. Wij werken op zowel platte als hellende daken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
dakwerken 2 1
dakwerken 18

Dakwerken: de herstelling van uw dak in Zottegem

Voor dakwerken in het algemeen en de herstelling van uw dak in het specifiek moet u bij Dakwerken Kesteleyn P&J uit Zottegem zijn! Wij voeren met alle precisie en expertise alle dakwerken, van een herstelling tot het plaatsen van EPDM Resitrix, uit in de wijde buurt van Zottegem. Voor ons is het niet van belang of u als particulier bij ons komt of in naam van uw bedrijf, wij helpen u heel graag! Bent u niet op zoek naar iemand die uw dakwerken of herstelling in de buurt van Zottegem kunt uitvoeren, maar eerder naar een firma om uw gevel te verbouwen of gevelbekleding te leggen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Contacteer ons voor meer informatie!

Wij bij Dakwerken Kesteleyn P&J staan garant voor een perfecte uitvoering van dakwerken, waaronder herstellingen, renovaties en plaatsingen. Ondervindt u bijvoorbeeld problemen met uw dakgoot, zijn er andere herstellingen of renovaties nodig aan uw huis of moeten er koper- en zinkwerken uitgevoerd worden? Voor al deze problemen bieden wij de juiste oplossing. Contacteer ons via 0479 71 03 24 of dakwerkenkesteleyn@hotmail.com.

Werken aan uw hellende
of platte dak gepland?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!