0479 71 03 24 (Patrik)

Roter 34, 9620 Zottegem

Gevel verbouwen Zottegem

  • Late minute inzetbaar
  • Gratis prijsofferte
  • Persoonlijke aanpak

Is het hoog tijd dat u uw gevel laat verbouwen of vernieuwen door een gespecialiseerde firma uit Zottegem, regio Gent? Dan staan onze vakmensen van Dakwerken Kesteleyn P&J met veel plezier voor u klaar! Bespreek samen met onze experts wat de mogelijkheden zijn, afhankelijk van onder andere uw budget en de stijl van uw huis. Voor zowel hellende als vlakke daken voorzien wij de beste service!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
dakwerken 2 1
dakwerken 18

Uw gevel laten verbouwen door experts uit Zottegem

Wij bij Dakwerken Kesteleyn P&J zijn pas tevreden als u dat zelf bent. Doe daarom een beroep op ons bedrijf uit Zottegem om uw gevel te laten verbouwen of vernieuwen. Na een lange tijd kunt het gebeuren dat uw gevel niet langer meer de schoonheid heeft zoals wanneer u uw woonst aankocht. Daarom is het belangrijk om de gevel van uw woning in Zottegem op tijd te laten verbouwen of vernieuwen. Maar niet enkel voor de verbouwing van uw gevel kan u bij ons terecht, ook voor andere algemene dakwerken kunt u ons absoluut ook contacteren!

Onze verdere diensten

Naast de renovatie van uw gevel kunnen wij u nog voldoende andere diensten aanbieden. Zo kunnen wij uw gevel in een nieuw jasje steken door een propere gevelbekleding te plaatsen in bijvoorbeeld natuurleien. Voor elke bouwstijl kunnen wij een oplossing op maat voorzien. Wij hebben voor ieder wat wils! Ook voor het plaatsen van Velux ramen en EPDM Resitrix kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Wij bij Dakwerken Kesteleyn P&J, uit Zottegem, helpen u graag bij het verbouwen of vernieuwen van uw gevel, alsook het plaatsen van zink- en koperwerken. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt op het nummer 0479 71 03 24 of via dakwerkenkesteleyn@hotmail.com.

Werken aan uw hellende
of platte dak gepland?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!