0479 71 03 24 (Patrik)

Roter 34, 9620 Zottegem

Dakwerken renovatie Zottegem

  • Late minute inzetbaar
  • Gratis prijsofferte
  • Persoonlijke aanpak

Bent u dringend op zoek naar een betrouwbare firma die dakwerken uitvoert en de renovatie van het dak van uw woning in de omgeving van Zottegem, in de buurt van Gent, tot in de puntjes verzorgt? Doe dan zeker beroep op ons, Dakwerken Kesteleyn P&J uit Zottegem voor dakwerken en een renovatie.! Onze vakmensen helpen u graag bij het kiezen van de juiste materialen die perfect bij uw bouwstijl passen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
dakwerken 2 1
dakwerken 18

Verfijnde dakwerken en renovatie van uw dak in Zottegem

Wij bij Dakwerken Kesteleyn P&J staan garant voor expertise en vakkundigheid. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Van kleine renovatiewerken tot gevelbekleding en algemene dakwerken zoals het herstellen en afwerken van uw dakgoten. Wij zijn van alle markten thuis. Is het niet het dak van uw woning in de omgeving van Zottegem dat u wilt laten renoveren? Ook de renovatie van uw dakgoten of kleine afbraakwerken behoren tot onze expertise!

Verschillende stijlen en materialen

Een dak maakt samen met uw ramen deel uit van het uithangbord van uw woonst. Het is daarom ook belangrijk dat u het dak van uw woning, in de omgeving van Zottegem, voldoende onderhoudt en tijdig laat renoveren. Heeft u geen idee op wat u moet letten of hoe u hieraan moet beginnen? U hoeft u zich geen zorgen te maken! Wij bij Dakwerken Kesteleyn P&J uit Zottegem staan klaar om u te helpen bij een herstelling of het renoveren van uw dak. Ook voor zink- en koperwerken kunt u bij ons terecht. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven die hun dak willen renoveren door Dakwerken Kesteleyn P&J, dat gevestigd is in Zottegem.

Neem nu contact met ons op

Aarzel dus zeker niet om Dakwerken Kesteleyn P&J uit Zottegem te contacteren wanneer u uw dak wil laten renoveren. Wij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het leggen van EPDM Resitrix. Contacteer ons dus zeker via 0479 71 03 24 of dakwerkenkeysteleyn@hotmail.com.

Werken aan uw hellende
of platte dak gepland?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!