0479 71 03 24 (Patrik)

Roter 34, 9620 Zottegem

Plat dak EPDM Zottegem

  • Late minute inzetbaar
  • Gratis prijsofferte
  • Persoonlijke aanpak

Dakwerken Kesteleyn P&J, dat is uw beste dakwerker wanneer u uw plat of hellend dak wil voorzien van EPDM Resitrix, en dit voor uw woning in de buurt van Zottegem. Wij voeren al uw dakwerken uit in de omgeving van Zottegem, in de buurt van Gent. U kunt u op de complete service van dit bedrijf rekenen, zowel in het kader van nieuwbouw als voor renovatiewerken en herstellingen. Of u nu particulier bent of een bedrijf heeft, Dakwerken Kesteleyn P&J staat voor u klaar, ook voor noodinterventies.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
dakwerken 2 1
dakwerken 18

Uw plat of hellend dak voorzien van EPDM in Zottegem

Wij bij Dakwerken Kesteleyn P&J staan garant voor betaalbare renovatiewerken en herstellingen. Onze professionals uit Zottegem realiseren de mooiste dakwerken en renovaties van hellende én platte daken. Ook het plaatsen van EPDM Resitrix op het hellend of plat dak van uw woning in de buurt van Zottegem, zit perfect in de vingers. Alle dakwerken worden met kwalitatieve materialen uitgevoerd aan een zeer aantrekkelijke prijs, zonder dat u daarvoor aan resultaat of duurzaamheid hoeft in te boeten.

Neem nu contact op met ons

Van tegelpannen en natuurleien tot het leggen van EPDM op uw plat of hellend dak en koper- en zinkwerken, deze ervaren dakwerker uit Zottegem realiseert het allemaal met het grootste gemak. Bekijk hier alvast enkele projecten in de regio van Zottegem en omgeving en aarzel niet om contact op te nemen voor meer inlichtingen of een gratis offerte. Dit kan via 0479 71 03 24 of dakwerkenkesteleyn@hotmail.com.

Werken aan uw hellende
of platte dak gepland?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!