0479 71 03 24 (Patrik)

Roter 34, 9620 Zottegem

Hellende daken renoveren Zottegem

  • Late minute inzetbaar
  • Gratis prijsofferte
  • Persoonlijke aanpak

Wij bij Dakwerken Kesteleyn P&J kunnen uw hellende daken renoveren op een professionele manier en dat in de wijde omgeving van Zottegem. Op basis van het type dak kunnen wij een renovatie voorzien die volledig op maat gemaakt is. Samen met onze experts kunt u de mogelijkheden, budget en persoonlijke voorkeur bespreken. U vertelt ons u wensen en wij vervullen deze!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
dakwerken 2 1
dakwerken 18

Om hellende daken te renoveren moet u bij ons in Zottegem zijn

Of het nu gaat over het vernieuwen van dakbedekking, het plaatsen van een overzetdak of een volledig nieuwe dakconstructie, onze vakmensen kunnen die klus klaren. Wij zijn een betrouwbare firma uit Zottegem die bestaat uit professionele mankrachten en met alle vakkundigheid zowel hellende als platte daken kunt herstellen en renoveren. Bij onze vakmensen bij Dakwerken Kesteleyn P&J is uw dak in zeer goede handen. Met veel gemak renoveren onze professionals uit Zottegem de hellende daken van uw woonst en leggen wij de mooiste zink- en koperwerken aan.

Maak snel een afspraak

Wij bij Dakwerken Kesteleyn P&J deinzen niet terug voor een uitdaging of een stevig karwei. Wij zijn daarom ook de geknipte firma met veel expertise en vakmanschap voor de renovatie van uw daken, of die nu hellend of vlak zijn. Bent u benieuwd of heeft u nog verdere vragen over ons werk op zowel hellende als platte daken? Neem dan contact via 0479 71 03 24 of dakwerkenkesteleyn@hotmail.com.

Werken aan uw hellende
of platte dak gepland?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!